Pépes termékek és szószok kreatív csomagolása

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Tasak gyártás Comments: 0

Pépes termékek és szószok kreatív csomagolása

Folyadékok és szószok esetén valahogy óhatatlanul jobban tartunk attól, hogy sérülés keletkezik a csomagoláson, így sokszor felmerül a kérdés ügyfeleink körében, hogy milyen termékcsomagolást érdemes választani, ha a csomagolni kívánt termékünk folyékony vagy pépes állagú.

SIPOSPACK vállalatunk számos olyan csomagolóanyagot forgalmaz, ami mind folyékony, pépes, illetve darabos élelmiszerek csomagolására gond nélkül alkalmazható.

Csomagolás pépes termékek vagy szószok számára

Egyik legnépszerűbb csomagolási forma közé tartozik az ún. Doypack (talpas tasak) csomagolásami a SIPOS PePack™ csomagolás elsődleges változata.

Azonban ügyfeleink számára bármilyen formában és változatban tudunk készíteni olyan csomagolást, melyek alkalmasak folyékony termékek, pl. pépek és szószok csomagolására.

Mintát érdeklődőink számára postán is tudunk küldeni, amit az info@sipospack.hu címen jelezhetnek.

Kreatív csomagolás a digitális nyomtatás segítségével

A kreatív változatok elkészítéséhez a Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünket használjuk, aminek köszönhetően egyszerűen és nagyon rövid idő alatt készíthetjük el a pépes termékek és szószok csomagolását.

Ennek a modern technológiának köszönhetően nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás esetén.

Káros anyag mentes és környezetbarát alapanyag

A polietilén monofóliából készült csomagolások megfelelően szétválogatva 100%-ban újrahasznosíthatóak, így alkalmasak a körforgásos felhasználás számára. További fontos tulajdonsága ennek az anyagnak, hogy szobahőmérsékleten ellenáll a lúgoknak, savaknak, nem oldódik ki belőle káros anyag.

A PE anyagból készült csomagolás segítségével partnereink piaci előnyre tehetnek szert és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.

SIPOSPACK-nál nap mint nap foglalkozunk újrahasznosítható csomagolóanyagokkal és számos tanulmány ismeretében alkalmazzuk a körforgásos gazdaság számára ideális megoldásokat, így a legtöbb termék számára tudunk ajánlani ideális csomagolóanyagot és csomagolást.

*

Ha szeretnél inspirációt nyerni ahhoz, hogy milyen csomagolást válassz termékednek, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!