Magyar olimpikon által kifejlesztett, bringásoknak szánt energiaszelet

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Digitális nyomtatás, Édességipari élelmiszer csomagolás, Snack csomagolás Comments: 0

Magyar olimpikon által kifejlesztett, bringásoknak szánt energiaszelet

Legújabb videónkban Parti Andrással, négyszeres magyar olimpikonnal beszélgettünk, aki elárulta nekünk, hogyan vágott bele egy saját, elsősorban bringásoknak szánt termék kifejlesztésébe.

A jól ismert mountain bike versenyzőt mindig is foglalkoztatta a helyes táplálkozás gondolata, ami megihlette őt abban, hogy egy saját márkájú energiaszelettel rukkoljon elő. A célja az volt, hogy egy olyan terméket alkosson meg, ami gyorsan és egészségesen helyreállítja a bringázók energiaszintjét. Így született meg a Partinergy névre keresztelt bringás energiaszelet.

Az energiaszelet csomagolása

Ahhoz, hogy a GMO, glutén- és hozzáadott cukormentes szeletek minél előbb a boltok polcaira kerülhessenek, jól védő és magas minőségű csomagolásra volt szükség. Ebben támogatta Andrást az IPrint csapata, aminek végeredménye egy újrahasznosítható, de kifejezetten magas minőségű csomagolás megalkotása lett.

A 100%-ban polipropilénből készülő csomagolás teljes mértékben újrahasznosítható, de rendelkezik a csomagolóiparban elvárt tulajdonságokkal is:

  • Magas gázzáró képesség
  • Erős aromazáró képesség
  • Klórmentes
  • Könnyű nyomtathatóság és laminálhatóság
  • Pasztörizálható

Rugalmas tervezés a digitális nyomtatás segítségével

András a digitális nyomtatás technológiáját választotta, ami rugalmas és gyors tervezést garantált a számára, hisz a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történt. A Partinergy csomagolásából 500 darabot készítettünk, amelyhez 2 különböző grafikát használtunk fel. A digitális nyomtatás során azonos méretű csomagolások esetén grafikai korlátok nélkül zajlik a gyártás. Segítségével a címkézés is teljes mértékben kiváltható.

Parti András példája jól mutatja, hogyan válthatja valóra álmait az, aki korábban teljesen mással foglalkozott. A megfelelő partnerek és szolgáltatások megválasztása kulcsfontosságú egy termék sikeressé tételében.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

☎️  IRODÁNK HÍVÁSA EGY KATTINTÁSSAL


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!