Újrahasznosítható zöldség-gyümölcs csomagolás

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Újrahasznosítható csomagolások Comments: 0

Újrahasznosítható zöldség-gyümölcs csomagolás

Az élelmiszeriparban működő vállalkozásoknak, melyek termékeiket csomagolva kínálják a piacon, számos feltételnek, kihívásnak és trendnek kell megfelelniük a sikeres működés érdekében. Részben az EU új irányvonalainak, részben a fogyasztói tudatosságnak köszönhetően a környezetet kímélő csomagolások trendje kezd teljesen megszilárdulni a piacon, és hétköznapivá válása mellett egyetlen termékgyártó sem tud elmenni válaszreakció nélkül.

A zöldséget és gyümölcsöt forgalmazó partnereink részére gyártott csomagolásainkat a SIPOSPACK-nál úgy alakítottuk ki, hogy azok 100%-ban újrahasznosíthatóak és a legtöbb fajta termék (pl. paprika, paradicsom, spárga, csonthéjasok vagy bogyós és egyéb gyümölcsök, dinnye, alma, stb.) csomagolására alkalmas.

Tökéletes védelem és aromazárás

A friss élelmiszerek minőségének megőrzése, illetve a termék kibontásának megkönnyítése érdekében perforálást alkalmazunk, ezzel garantáljuk, hogy magas minőségű csomagolásaink aroma- és vízgőz záró képességgel rendelkeznek. A mikro-, makro- és lézerperforáció technológiájáról bővebben ezen az oldalon olvashatnak látogatóink.

A digitális nyomtatással készült csomagolások esetén nagyfokú rugalmasságot biztosítunk. Kis mennyiségszámban is elkészítjük a csomagolást, illetve ügyfeleink olyan kreatív ötleteket (pl. egyedi csomagolás) költséghatékonyan megvalósíthatnak, amelyek korábban csak súlyos költségek megfizetése árán voltak elérhetőek. Ez annak köszönhető, hogy digitális nyomtatás esetén nincs szükség nyomóforma készítésére (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Nagy mennyiségszám esetén a flexó nyomtatás technológiájának alkalmazása ugyanúgy lehetséges. A nyomtatási technológiánkról bővebben az IPrint oldalunkon olvashatnak látogatóink.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!