Kínálódobozok

A már flexibilis csomagolással ellátott termékek kínáló dobozzal való ellátása a Sipospack ügyfelei számára is elérhető!

MEGOLDÁSUNK

A hullámkarton és a különböző display dobozok egyszerre kiváló tároló és marketing eszközei a vállalkozásnak.

Reklámfelületet biztosít

A kínált termékek mellett maga a kínálódoboz is jól látható ügyfeleink és partnereink számára, akik ezáltal szerzik meg első benyomásukat rólunk – terméktulajdonsokról. Ezek a dobozok kiválóan alkalmasak arra, hogy az arculatunkba illeszkedve segítsék a termékek csábítóvá tételét. Kiemelhetjük rajta cégünk logóját, rákerülhet a termék előnézete, de használhatjuk bármilyen promóciós kampány elemeként.

Megkülönböztet a versenytársaktól

A kínálódobozok általában különálló helyet kapnak az áruházakon belül, így nem a termékektől roskadozó polcok egyikére kerülnek, ahol a fogyasztók figyelmét egy versenytárs áruja könnyen elterelheti. A kínálódobozok bekeretezik és kiemelik a termékünket, felkeltik a vásárlók figyelmét, ezzel magas minőséget és bizalmat sugároznak.

Környezetbarát

A legegyszerűbb védődobozok felbontás után azonnal a kukában végzik, jó esetben hamar újrahasznosítják őket, azonban a környezetet legjobban kímélő megoldás az lenne, ha ezek a dobozok minél hosszabb ideig használatban maradnának, hogy ezzel is kisebb hatást gyakoroljanak a bolygónkat sújtó nagymértékű energiafelhasználásra. Nem beszélve arról, hogy ez idő alatt is aktív reklámfelülete marad a doboz termékünknek és a vállalkozásunknak.

Nem csak szögletes lehet

A doboz szó hallatán legtöbbünknek a szögletes formák jutnak eszünkbe, azonban nem csak ezek a klasszikus formák elérhetők a vállalkozások számára. A kínálódobozok geometriájának leginkább csak a képzelet szabhat határt, hisz számos kreatív megoldás létezik, amivel még nagyobb hatást tudunk gyakorolni a vásárlók választási folyamatára.

Kis példányszámban rendelhető

Nem csak a flexibilis csomagolások, de a kínálódobozok is rendelhetők kis példányszámban, ami lehetővé teszi a rugalmas tervezést. Készülhet több variáció is belőlük, hogy minél jobban testre tudjuk szabni termékünket a piac különböző területein, ezáltal is növelve az ügyfélélményt és a versenyelőnyt.

Keressétek kollégánkat az alábbi elérhetőségen:

Plósz Norbert – Csomagolásfejlesztő és POS-tervező
Tel.: +36 30 6090 650
E-mail: plosznorbert@sipospack.hu

BLOG

Kapcsolódó bejegyzéseink