Friss zöldségek és gyümölcsök csomagolása újrahasznosítható anyagból

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Friss zöldségek és gyümölcsök csomagolása újrahasznosítható anyagból

Egyre többet olvashatunk arról, hogy eltűnnek az áruházakból a zöldségek, gyümölcsök és pékáruk mellé kihelyezett műanyag zacskók, ami azt jelenti, hogy a minőségi vásárlói élmény megtartása érdekében környezetbarát megoldásokat kell keresni mind a termékforgalmazóknak, mind pedig a vásárlóknak egyaránt.

Ez a forradalmi változás számos előnnyel járhat és egy olyan trendet indíthat be a piacon, ami nemcsak a környezetre, hanem kifejezetten az áruk minőségének hatékony megőrzésére is pozitív hatással van.

Előrecsomagolt zöldségek és gyümölcsök újrahasznosítható anyagból

A megoldást az egynemű és újrahasznosítható csomagolások hozhatják el. A leggyakrabban polipropilén (PP) vagy olykor cellulózból készülő csomagolások megfelelően perforálva (makró- vagy lézerperforációval) kitűnő és arányos szellőzést biztosítanak az egyébként gyorsan romlandó áruk számára.

Az így becsomagolt termékek hosszabb ideig eltarthatók, ami csökkenti a pazarlást, hisz az eddig hulladékba kerülő zöldségek és gyümölcsök tovább maradhatnak a boltok polcain. A polipropilénből készülő csomagolás egyneműségének köszönhetően 100%-ban újrahasznosítható, ezért a szelektíven gyűjtött termékcsomagolások sokkal kevésbé károsak a környezetre, mint az egyszer használatos műanyagzacskók.

Flexónyomtatással és digitálisan is elkészíthető csomagolások

Kiemelt versenyelőnyre tehetünk szert, ha ezeket a termékeket a trendeknek megfelelő csomagolással látjuk el. Ügyfeleink a csomagolások elkészítéséhez választhatják a hagyományos flexónyomtatást – ami magas szériaszám esetén gazdaságos nyomást biztosít – vagy a modern digitális nyomtatás előnyeit is kiaknázhatják, ami pedig a személyre szabott megoldások kivitelezését teszi lehetővé.

Az egyedi márkanévvel vagy logóval ellátott termék csomagolás egy közkedvelt marketing eszköz, aminek lehetőségével számos vállalat évről-évre él. A SIPOS Design a digitális terméktervezésre specializálódott csapata nem csak arról gondoskodik, hogy a termékek minőségmegőrző csomagolásba kerüljenek, hanem arról is, hogy látványos, vonzó megjelenésükkel eredményesebben tudják megszólítani a vásárlókat.

Ha szeretnél további inspirációt nyerni ahhoz, hogy milyen csomagolást válassz termékednek, kövesd Facebook és Instagram oldalunkat!

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!