Nyomtatott Doypack csomagolás készítés akár 1000 darabos mennyiségtől

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Tags: , , , , , Comments: 0

Nyomtatott Doypack csomagolás készítés akár 1000 darabos mennyiségtől

A Magyarországon egyedülálló HP Indigo 20000-es gépünknek köszönhetően egyszerűbbé válik a digitális nyomtatás a márkatulajdonosok számára. A legmodernebb technológiánk által az előkészület kevesebb erőfeszítést igényel, mivel nincs szükség nyomóformára (klisére), és a nyomtatás egy digitálisan előállított PDF fájl segítségével történik. Ezáltal a grafikai módosítások korlátlanul elvégezhetők minimum 1000 db kinyomtatott csomagolás után.

 

A Doypack csomagolásról

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk közé tartozik az ún. Doypack (talpas tasak) csomagolás tervezése és elkészítése. Ez az elegáns csomagolási típus talp kiképzésének köszönhetően szó szerint jól megállja a helyét a polcokon.  Folyékony, pépes és darabos termékek és élelmiszerek csomagolására is gond nélkül alkalmazható, valamint visszazárható verzióban is el tudjuk készíteni. A Doypack csomagolás hatékonysága miatt jó lehetőség lehet a papír címkézés kiváltására is.

doypack csomagolás

 

Környezetbarát kivitel

A talpas tasakok a hagyományos szerkezet és anyag mellett környezetbarát kivitelben is elérhetőek. A 100%-ban újrahasznosítható PP (polipropilén) csomagolás gyakran választott típus, hisz a fogyasztók egyre tudatosabban keresik a környeztet kímélő megoldásokat. A SIPOS DOYPPACK segítségével így partnereink akár piaci előnyre is szert tehetnek és könnyedén felvehetik a versenyt a kevésbé környezetbarát csomagolásban értékesített termékekkel szemben.

Az IPrint digitális nyomdánk rugalmas tervezést biztosít partnereink számára. A kis példányszámú nyomtatás lehetővé teszi azt, hogy gyorsan elérhetővé tegyék és könnyen prezentálják termékeiket kiállításokon vagy egyéb promóciós események során. Később az ügyfelek és a fogyasztók visszajelzése alapján megrendelőink a csomagolások megjelenését bármikor megváltoztathatják a tökéletes végeredmény érdekében, és ebben is gyors ügyintézést garantálunk ügyfeleinknek.

Videónkból megismerhetitek Áronék és almachipsük történetét, hogyan kerültek be a csomagolásnak köszönhetően Magyarország egyik legmeghatározóbb töltőállomásaira.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!