Miért üres félig minden chipes zacskó?

Megosztás

Posted by: Gyalog Tibor Category: Hírek Comments: 0

Miért üres félig minden chipes zacskó?

Valószínűleg mindenki, aki nyitott már ki chipses zacskót, elgondolkozott azon, hogy vajon miért üres félig minden esetben a csomagolás? Egyszerű manipulációról lenne szó?  A felfújt csomagolások a nagyobb töltőtömeg látszatát keltik, ami jóllehet nem jön rosszul az értékesítés során, azonban a félig üres csomagolások hátterében még annál is több van, mint elsőre gondolnánk.

iprint4you.hu | miért üres minden chipes zacskó?

Az IPrint nyomdájában rendszeresen készítünk hasonló csomagolásokat, ahogy ezeket az almachips zacskókat is mi gyártottuk, így pontosan ismerjük, hogy mi értelme van a félig üres (vagy inkább félig tele) zacskókat piacra dobni.

#1 Tartósítás

A chipses zacskókban valójában nem levegő, hanem nitrogéngáz található, ami megvédi a terméket az oxidálódástól, így az sokkal tartósabbá válik, nem puhul meg a zacskóban és hosszabb ideig megőrzi a minőségét. Ez az eladást is segíti, hisz a termékek sokkal tovább maradhatnak a boltok polcain.

#2 Védelem

A zacskóban található nitrogén megvédi a terméket a csomagolásban attól, hogy szállítás közben az apró darabokra törjön. A gáz egyfajta pajzsként veszi körül a chipset és nem hagyja, hogy megsérüljön a polcokra való dúcolás során vagy aközben, amikor a fogyasztó hazaviszi a terméket.

#3 Erre csörög a dió

iprint4you.hu | miért üres minden chipes zacskó?

Fontos megemlíteni azt a tényt is, hogy azok a zacskók, melyek nincsenek túlságosan megtömve, azok jobban is csörögnek. A chipses zacskó csörgése pedig pszichológiai triggerként üzenetet küld az agyunknak, hogy valamilyen friss nassolnivaló van a közelünkben, amitől nehéz nem megkívánni és megvenni a sznekket.

A digitális nyomtatás technológiájának köszönhetően, amivel nyomdánk is rendelkezik, egyedi csomagolást is tudunk készíteni chipes vagy sznekkes zacskódnak – akár névreszólóan vagy karácsonyi 🎄 tematikával.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben szívesen felzárkóznál a mai csomagolások egyik vezető irányzatával, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.


Ajánlatkérő

Küldd el ajánlatkérésed, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!